Maatschappelijk Financieren
Menu

Eerst je financiering, dat geld komt later wel.

Veel mensen zeggen na een eerste gesprek met ons: 'Had ik jullie maar eerder gebeld!' Dus... Wil je een project van maatschappelijk belang realiseren, maar krijg je de financiering niet rond? Bel of mail ons dan om kennis te maken.

Slimme rekentool

In het kennismakingsgesprek buigen we ons meteen over je vraag. We hebben de beschikking over een slimme rekentool die je opties zichtbaar maakt. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen de reguliere optie (15 jaar tegen 2%) en een maatschappelijke financiering (tot 40 jaar en 0,675% rente)? We lichten onze werkwijze en meerwaarde toe.

Onder of boven 1 miljoen?

Gaat het om een flink investeringsbedrag, sowieso boven 1 miljoen? Dan kijken we ook naar andere elementen. Neem de renovatie of realisatie van een schoolgebouw. Wat is dan de positie van de school ten opzichte van de gemeente? Welke ruimte hebben beide partijen financieel? Wat is daarvoor te financieren? Short and simple: het rentepercentage en de looptijd resulteren in een investering, gebaseerd op het huidige budget. Ook hier gebruiken we onze rekentool om financiële scenario's inzichtelijk te maken.

De eerste 20, eh 21 aanvragen die leiden tot het sluiten van een financiering, belonen we met een feestelijke attentie.

Meer vragen?

Bel en vertel waarmee we je kunnen helpen.

06 118 673 38